koka

За всички желаещи да се докоснат до нашата практика, ето някои неща, които внасят светлина за това как работим.

Къде/Кога

Заниманията провеждаме в залата на Twisted Jiu Jitsu – 200 квадратни метра свободно пространство, халки, лост за набиране, шведски стени, тежести, ластици, тояжки и тенис топки – всичко необходимо за процесът на развитие. Преподаваме в дните между понеделник и петък – с начален час 07:30, 09:00, 13:00,а в събота от 09:00. Класовете продължават 90 минути. Еднократни посещения не са подкрепяни/ не се препоръчват, защото това не служи добре нито на участниците, нито на практиката. Заинтересовани сме в изграждането на дълготрайни взаимоотношения и продължителни процеси на развитие – това е нещото, което правим добре.

Има два различни класа, които преподаваме:

Сила/Мобилност – следвате индивидуализирана програма, за да развитие капацитета на тялото, да го подготвите за по-сложно и разнообразно движение и да Ви направи по-устойчиви в различните ситуации, които изпадате. Често силата и обхватът на движение са ограничаващи фактори в преследването на повече свобода. За тези неща се грижим на този клас.

Movement class –изследваме различните възможности за движение на тялото в разнообразни сценарии – сами или с партньор. Работим повече със субективната страна на движението – всичко което е отвъд сериите и повторенията – усещане, чувство, ритъм и качество на движението . Главната ни ориентация е ученето, защото чрез знанието човек става по-способен да усеща себе си, да има повече избор за действие и да взима по-добри решения.

Повечето материали и идеи, с които работим идват от работата на Идо Портал ( http://www.idoportal.com ) – следя работата му от години, бил съм на 4 семинара, и съм част от Online coaching учениците.

Насочени сме към това да развием разбирането за тялото, така че да може да създадем за нас възможностите и свободата, които искаме.

За контакти:
paev@shapeshifter.bg